fbpx

Búho Barcelona

Búho Barcelona staat voor exclusieve prints, een meisjesachtige stijl, zachte stoffen en een veelheid aan zachte kleuren. De stijl is nonchalant en simpel, met een warme persoonlijke touch en draagt bijzonder comfortabel. 

Tocoto Vintage

Tocoto Vintage is een Spaans kinderkleding merk uit Barcelona. Tocoto haalt haar inspiratie uit Formentera, Ibiza. De stoffen worden handmatig bewerkt zodat de kleuren wat vervagen en extra zacht en comfortabel zijn. Heerlijk om te dragen en mooi om te zien.

Phil & Phae

Phil & Phae is een luxe comfort wear merkje uit Nederland. Voor mooie basics, hele fijne zachte stoffen, mooie originele prints, maar alles is subtiel. Phil & Phae is vanaf voorjaar 2018 verkrijgbaar bij Emily Moon. 

Milou & Pilou

Milou & Pilou is een meisjesmerk uit Barcelona met een klassieke franse touch. 100% natuurlijke materialen, hoge kwaliteit en vintagestijl afwerkingen.

New Society Kidswear

New Society Kids is een ontzettend leuk nieuw merkje uit Spanje. De stukken zijn tijdloos en duurzaam gefabriceerd in Europa van natuurlijke en organische materialen. The New Society Kids ademt de nieuwe mindful generatie, met aandacht voor elkaar en de planeet.

 

Maed for Mini

Maed for Mini is het in Rotterdam geboren, in Amsterdam getogen Nederlandse kinderkleding merk voor kinderen van 0-6 jaar, opgericht door Maerle Mulder & Edward Ouwerkerk. Trotse ouders van twee kids. Zij creëren kleding met volwassen kleuren en zachte organische materialen in originele designs. Aantrekkelijk voor ouders, graag gedragen door de kinderen. Maed for Mini is je nieuwe favoriet! 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in je winkelmand.